Peers.ro New Rules!

sâmbătă, 1 mai 2010
Posted by Mihai


S-au schimbat o multime de reguli pe Peers.ro printre care regulile de seed , de double acounts si invitatii.


Cred ca cel mai bine ar fi sa cititi mesajul in original.

1. Ratia globala (Global Ratio)
minima acceptata la Peers.Ro este de 0.800;

2. Global Low Ratio (<>) = Disable Account !

3. Hit'n'Run = Disable Account ! (fara avertisment prealabil)

4. Minimum Seed Time = 4 h dupa finalizarea download-ului (fara oprire), continuand dupa aceea seed-ul pana la atingerea ratiei minime = 0.800/torrent.
In cazul in care nu s-a realizat ratio 0.800/torrent, se va continua seed-ul (cu intreruperi, fireste) pana la minim 7 zile de seed cumulate in clientul de bittorrent.
Obligatoriu - 7 zile, respectiv 168 ore timp cumulat de seed.

5. Double Account = Delacct account + Ban IP !

6. Lipsa unui limbaj adecvat in Comment-uri sau Forums se va sanctiona cu Warn, respectiv Disable Account, in functie de gravitatea actiunii intreprinse !

7. In cazul in care nu se citesc FAQ si RULES si se vor pune intrebari pe ShoutBox la care se gasesc raspunsuri in FAQ si/sau Rules, vor fi considerate SPAM si se vor sanctiona direct cu Warn 1 saptamana.

8. Atentie mare pe cine invitati si cu cine faceti trade-uri de invitatii. Va reamintim ca sunteti raspunzatori pentru cei pe care ii invitati. Astfel, daca userul invitat primeste Disable/Delacct/BanIP, si cel care l-a invitat va primi automat Warn 4 saptamani.

9. Orice User sau Power-User care, in ultimile 2 luni, a acumulat 2 Warn-uri, isi va pierde automat contul (Diisable/Delacct)

10. Nu sunt acceptate scuze de genul: "Am un pinguin in camera si imi stinge calculatorul"; "Am oprit seedul ca sa iau alt torrent"; "Am plecat si mi-a stins mama calculator"... + alte motive tampite!

Regulile mai sus enuntate pot suferii anumite modificari, functie de vremuri... !
Pentru orice nelamurire sau neclaritate in continutul acestor Reguli va rugam sa luati legatura cu unul dintre membrii staff-ului Peers.Ro

Bafta si Banda !

0 comentarii: