CraiovaTracker review

joi, 25 februarie 2010
Posted by Mihai


CraiovaTracker este un tracker romanesc dedicat userilor din Craiova( dupa cum spune si numele) desi este folosit si de useri din alte orase.Este in viata din 2006 si inca se mentine destul de bine avand 3800 de torrente active.Nu multa lume stia sau stiu de acest tracker de aceea voi face un review in care sa prezint trackerul de la A la Z.


Tema este una curata, fara lucruri nefolositoare sau culori prea stridente sau tipatoare.

Pagina principala
























Torrentele sunt destul de active si se urca un numar decent de torrente pe zi.
Pagina Browse






















O parte interesanta pe tracker este sectiunea Subtitrari.Au aici cateva zeci de subtitrari si se mai adauga constant subtitrari, in functie de filmele care apar.

Subtitrari























Forumul este destul de activ, avand 3 sectiuni principale si multe alte sectiuni secundare unde puteti vorbi despre practic orice cu userii.





















Clasele sunt:


























Cam asta e.Trackerul este unul de buna calitate din punctul meu de vedere, iar userii sunt nu numai simple persoane care folosesc torrente ci si o comunitate intreaga, unde se poate discuta cu persoane interesante.Trackerul este unul dintre putinele care imi plac cu adevarat si recomand tuturor sa isi faca cont si sa il foloseasca.
Linkul de signup:Signup

Etichete: ,

2 comentarii:

SmokeR spunea...

La fel cred si eu...CvT este unul dintre cele mai bune trackere din RO si primul pe care am avut eu cont.Poate si din cauza ca pana mai de curand a fost un tracker dedicat utilizatoril Rds din Craiova, dezvoltandu-se o comunitate cu legaturi mai stranse intre useri decat in cazul trackerelor nationale.
In alta ordine de idei ai (sau aveti!?) felicitarile mele pentru blog si urari de succes.Sa fie cel putin un fel FILENetworks pentru RO.
Sper sa reusesti(reusiti) sa fiti cat mai impartiali.
BTW:Mi-am tras RSS de la voi ca sa pot sa arunc un ochi critic.

Anonim spunea...

Acum e rdshub.ro